Clarabella F1 RZ е най-новият сорт в сегмента бийф домати!

За отглеждане в неотопляеми и отопляеми оранжерии и полиетиленови тунели.

След дълги години на проучвания, този сорт показа много добри резултати и на Балканите. От една страна това е един доста ранен сорт, ако го сравним със сегашните пазарни лидери индетерминантни домати, а от друга страна Кларабела показа много добра продуктивност!
Причината за високите добиви е, че сортът е в състояние да запази размера на плодовете и доброто си плододаване от първата до последната китка!

Земеделските производители харесаха балансирания тип растение - това е едно лесно за отглеждане растение, с отворен хабитус и среднокъси междувъзлия. Плодовете са със средно тегло 250-300 гр., с отлични цвят, форма и вкус, с чудесно качество, добра твърдост и не се напукват. Поради здравата си коренова система Clarabella RZ не е чувствителен към недостиг на калций (големи черни петна по плода). Доброто листно покритие на плодовете осигурява доброто им качество и през горещите периоди.  Сортът е устойчив на нематоди, което е голямо предимство за всички производители, които са изправени пред проблеми с почвата. Устойчивости: ToMV, Cf 1-5, Va, Fol 0;1, Mi, Sm.

Домат Clarabella F1 RZ (Кларабела F1 РЦ) 1000 семена

  • Код на продукта : Домат Clarabella F1 RZ (Кларабела F1 РЦ) 1000 семена
  • Наличност : В наличност